Det personlige lederskab i udvikling

For at kunne forstå et system må man ændre systemet. For at kunne ændre systemet må man kunne se det direkte, uden slør. For at kunne se systemet må man være stille (frit efter Carl Otto Scharmer: Teori U) Med naturen – sol, vind, hav, klipper – som hjælper vil vi udforske evnen til at se og navigere i liv og ledelse.  Evnen til at sætte sig mål og balancere i det, som livet byder.  Vi vil benytte os af muligheden for at være stille, mærke livets puls i kroppen, trække vejret og se direkte på eksistensens medvind og modvind. Og måske finde ud af, hvor fødderne skal sættes næste gang.

Sted

Workshoppen foregår i den lille bugt, Finikas, tæt på Loutro på den Kretensiske sydkyst.  Bugten giver beskyttelse i vandet og bjergene skærmer bugten, hvor det familieejede Natassas Place byder velkommen med en vestvendt værelsesbygning og et skønt kursusrum, hvor bølgeslagene danner en beroligende baggrundsmusik.  Dette er workshoppens base og danner udgangspunkt for dagture til Aradana Kløften, hvor dele af workshoppen foregår. Du kan læse mere om stedet på www.finikas-resort.net.  Vi bor på enkeltværelser og spiser frokost og aftensmad på den lokale taverna.

Det praktiske…

Tid: 29. september til 4. Oktober 2019.

Pris: 8.700 kr. Incl. Moms
Prisen omfatter: Befordring Chania-Sfakion, båd Sfakion-Finikas og retur, ophold (7 nætter) og 5 x aftensmad, bådtransport til Marmara Bugten. Deltagerne sørger selv for morgenmad, frokost og en enkelt aftensmad.

Undervisning: For undervisningen står Kirsten Mellor, www.mellor.dkEfter 16 år som adjunkt og lektor ved Aarhus Universitet har Kirsten arbejdet som psykoterapeut og proceskonsulent. Hun har næsten 30 års erfaring med ledercoaching og som kursusholder, bl.a. kurser i personlig ledelse med Teori U som grundlag i Sinai og på Kreta. 

Hun bliver assisteret af Pernille Thorup, som er uddannet psykolog og som i sin bagage har stillinger som Kommunaldirektør, Seniorkonsulent i Attractor, Afdelingsleder hos COK, Institutchef på Institut for Ledelse og Forvaltning på professionshøjskolen Metropol og en bog ”Ledelse i kompleksitet”. Hun arbejder nu som selvstændig konsulent og medejer af Konsulenthuset Phronesis.

Målgruppe og deltagerantal:Kurset er for ledere, selvstændige og mennesker med ansvarsposter. Minimum 6 og max 12 deltagere.
Deltagere optages efter ”først-til-mølle” princippet.  

Tilmelding: Tilmelding sker pr. Mail til kirsten@mellor.dk senest d. 1.3.2019 Man er optaget, når man har indbetalt et depositum på kr. 3.000