Time In – retreat på Kreta

For at kunne forstå et system må man ændre systemet. For at kunne ændre systemet må man kunne se det direkte, uden slør. For at kunne se systemet må man være stille. Med naturen – sol, vind, hav, klipper – som hjælper vil vi udforske evnen til at se og navigere i liv og ledelse.  Evnen til at sætte sig mål og balancere i det, som livet byder.  Vi vil benytte os af muligheden for at være stille, mærke livets puls i kroppen, trække vejret og se direkte på eksistensens medvind og modvind. Og måske finde ud af, hvor fødderne skal sættes næste gang.

Læs mere om turen til Kreta her.

Time In – foråret 2019

TIME IN – handler om at give tid og plads til at mærke sig selv, mærke sit åndedræt, sin krop, sin mentale og emotionelle tilstand.
Den handler om at træne mindfulness for at styrke sit nærvær med sig selv og andre. Og den handler om at træne åbenhed og rummelighed i forhold til livet i os selv og i de andre.
Den blødhed, der opstår i gruppen, når livets facetter bliver tydelige og udfordringerne står i kø, når vi ånder ind og ud, er med til at åbne til en forfinelse og en indre menneskelighed.

Vi mødes 4 gange på en mandag aften fra kl. 17-20 i Gl. Rye, Slotsgårdsvej 5:

  • 21. januar
  • 18. februar
  • 18. marts
  • 24. april

Tilmelding: Man tilmelder sig ved at sende en mail til mig hvorpå I skriver, at I ønsker at være med.  Skriv til kirsten@mellor.dk

Pris: 1.200 kr.
Ved tilmelding betaler man ved at overføre pengene til min konto 1935 7433101773, MobilPay 61711302 eller tage dem med første gang, vi mødes.

Time In – tid til pause i naturen 

Når sindet kalder på nærvær er den bedste kur PAUSE i den skønne forsommernatur.
I naturen har man mulighed for at nulstille sig og dykke dybt ned i det mest basale: kroppen, vejrtrækningen, hjertet.  Naturen er en fremragende lærer – hvis man altså tør stå stille og mærke nærværet med den.

Træerne står der om det regner, sner, blæser eller er stille.  Blomster og planter titter ufortrødent frem hvert år i takt med årstidernes skiften.  De spirer, blomstrer, visner og dør.

Det giver en forunderlig ro at overgive sig til naturen: sidde ved bredden af åen og høre vandets plasken, lægge sig i græsset og se op i himlen, sidde op ad en træstamme og lytte til vindens susen i trækronerne.

Søndag d. 2. juni kl. 10-16.30 er der mulighed for at samles med ligesindede til en sådan pause i naturen.
Stedet er Rødemøllevej 2, Granslev, 8870 Langå
Pris: 500 kr

Du tilmelder dig ved at sende en mail til mig (kirsten@mellor.dk) hvorpå du skriver, at du ønsker at være med på denne kursusdag.
Og du betaler ved at overføre pengene til min konto 1935 7433101773, mobilpay 61711302 eller tage dem med første gang, vi mødes.