heltenkelt

Helt enkelt ………

For dig der har mod på at lade dig udfordre af det helt enkle

Med weekendkurset ”Helt enkelt…..” inviterer vi dig på en helt igennem anderledes weekend i det fri. Tag på retreat midt i skoven, med bækken, fugle og råvildt lige uden for din teltdug.

I to døgn trækker vi os tilbage til naturen, med de muligheder, udfordringer og ikke mindst den frihed det giver at forsvinde fra hverdagen, lukke ned for teknologien og sætte de mange daglige afbrydelser fra PC og telefon på pause.

To døgn med ro til at skærpe sanserne og styrke kontakten til krop og sind. Vi arbejder med dit fokus, din væren og din handlen, og giver dig mulighed for at genfinde kontakt til dit indre jeg. Hvad er det der er vigtigt i dit liv? Hvor skal du rette din opmærksomhed? Hvad er det i grunden, der kalder på din opmærksomhed?

Vi arbejder langsomt med kropsøvelser, mindfulnesstræning, refleksionsøvelser og udtryk. Kontakten i gruppen fordyber de individuelle processer og giver basis for en oplevelse af den støtte, der faktisk er at hente. Vi bruger stilhed som rum for den personlige refleksion, og vi vandrer i den natur, vi er en del af. Teltene er vores base, og til natten kryber vi i vores medbragte soveposer og vågner næste dag til naturens lyde og lyset fra en tidlig morgensol

Tid:  Fredag d. 13. juni, kl. 19.00 til søndag d. 15. juni kl. 16, 2014

Sted:  Rødemøllevej 1 i Langå

Pris:  2000 kr. som inkluderer kursus, ophold og forplejning.

Kursusledere:  Dorte Vogel, www.hrfocus.dk  og Kirsten Mellor, www.mellor.dk

Tilmeldingsfrist: 1. maj 2014

Send os en mail på:

dortevogel@hrfocus.dk
kirsten@mellor.dk

Du er tilmeldt, når du har betalt depositum på kr. 1000. Depositum udbetales ikke ved framelding efter 1. maj.

 

 

 

Leave a Reply